Ciklin "19 minuta”

Nëpërmjet këtij projekti, FuturAL dëshiron të promovojë " Modelet që frymëzojnë të rinjtë" në Ciklin " 19 minuta" një format i ri por dinamik i cili do ju befasojë me risitë dhe modelet pozitive.

Doni të dini profilin e një gruaje përtej politikës dhe perceptimeve gjinore? Na ndiqni nëpërmjet podcast me znj. Elona Gjebrea.

https://www.youtube.com/watch?v=8vV6ZbDqV4g

FuturAL i sjell dëgjuesve iniciativën e dy të rinjve autoktonë Kavajas që prej gjashtë (6) muajsh promovojnë librin dhe leximin në trevën e tyre nën logon e Klubit të Librit Kavajë . KiLK sot organizohet nga dy djem dhe dy vajza që sjellin aktivitete kulturore për patriotët e tyre.

https://www.youtube.com/watch?v=CQffAyZnid0

 Dëshironi të njiheni me modelin e njeriut që preferon komunikimin dhe fuqinë e fjalës në vend të imazhit?

Na ndiqni nëpërmjet këtij podcast me Andri Xhahu!

 ANDRI XHAHU - Zëri magjik i radios shqiptare!