Njoftime

By adminis, 15 April, 2021

Ftohen të gjithë të të rinjtë, studentët, profesionistët e rinj të cilët janë të interesuar të japin kontributin e tyre vullnetar, ti bashkohen aktiviteteve dhe punës tonë. Organizata jofitimprurëse “FuturAL” ju fton të bëheni pjesë edhe ju e ekipit të saj.

Të gjithë të interesuarit motivohen të dërgojnë të dhënat e tyre në adresën e email ngofutura@gmail.com .  Pas shqyrtimit paraprak të profileve tuaja, të përzgjedhurit ne do t’i kontaktojmë përmes e-mailit apo telefonit, duke vazhduar më tej komunikimin me ju.